TUOTTEET

VARAOSAT
AUTOMAALIT
TYÖVAATTEET
JA SUOJAIMET
RENKAAT

Renkaat

Renkaiden myynnin, sekä asennuksen, hoitaa samassa osoitteessa kanssamme oleva Mekonomen-autohuolto, MenoMix Oy, jolla laaja valikoima renkaita eri merkeiltä. Kysy tarkempaa hintaa heiltä.

Varaosat

Länsi-Suomen Varaosapisteestä löydät laadukkaat varaosat autoosi, sekä lisävarusteet ja tarvikkeet tarpeeseesi.

Varaosat vastaavat aina autonvalmistajien laatukriteereitä ja näin ollen uudenkaan auton takuu ei raukea, jos meiltä ostat osasi. Uudenkin auton takuu säilyy EU:n ryhmäpoikkeusasetuksen mukaan (asetus 330/2010 ja 461/2010).

Tuotteemme tulevat Suomen johtavilta maahantuojilta, sekä ketjumme Mekonomenin päävarastolta Ruotsin Strängnäsistä. Strängnäsin varaston valikoimiin kuuluu yli 75000 eri nimikettä n.5000 automalliin.

Autovaraosat ja lisävarusteet voit myös ostaa edullisella Mekonomen-rahoituksella. Saat aina 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa tai voit ostaa tuotteesi myös 3-72kk kuukausierissä.

Maalit

Mipa-automaalimerkin jälleenmyynti Satakunnan alueella.

Sävytämme autollesi oikean sävyn värikoodin tai värimallin mukaan. Saamme luettua sävyn suoraan värimallin pinnalta digitaalisella värimittarilla, jolloin sävy saadaan vastaamaan mahdollisimman tarkasti haluttua väriä. Saamme myös sekoitettua värin kätevästi suoraan spraypulloon.
Lisäksi saatavilla myös laaja valikoima oheistuotteita ja tarvikkeita ammatti- ja harrastemaalaukseen, sekä maalipinnan viimeistelyyn.

Vaatteet

Varaosapisteen valikoimiin kuuluu myös työvaatteet ja suojaimet. Myymälässämme pieni määrä tuotteita esillä ja tilauksesta 1-2 päivän toimitusajalla saamme juuri sinulle sopivat tuotteet.

Toimittajia ja tuotemerkkejä löytyy useita. Kysy lisää myyjiltämme.